Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?

Stucwerk kan uw woning er veel mooier uit laten zien. Hoe uw muren eruit zien bepaald de sfeer in uw huis voor een groot deel. Het is daarom belangrijk dat een saaie muur wordt opgeknapt met mooi stucwerk. Als u op zoek bent naar een voordelige stukadoor die vakkundig te werk gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het aanbrengen van stucwerk. Bij ons krijgt u een ruim aanbod van keuzes, waardoor er altijd wel een soort stucwerk bij zit dat past bij uw woning en smaak. Wij zijn erg voordelig, maar dit gaat bij ons zeker niet ten koste van de kwaliteit.
Wij leveren traditioneel stucwerk, dit betekent dat wij ambachtelijk te werk gaan. Om traditioneel stucwerk netjes aan te laten brengen heeft u iemand nodig met veel ervaring. Daarom kunt u het beste kiezen voor ons. Wij weten precies wat wij doen, waardoor u zeker weet dat u mooi stucwerk krijgt.

Wat voor stucwerk kan ik kiezen?

U krijgt bij ons de keuze uit een aantal soorten sierpleisters. Een van de opties is bijvoorbeeld spachtelputz, dit is een sierpleister die erg veel gebruikt wordt. U krijgt dan een korrelstructuur op uw muren. Verder kunnen wij granol pleisters op uw muren aanbrengen. Naast deze sierpleisters kunt u bij ons ook terecht voor het exclusievere stucwerk, zoals Beal Mortex. Beal Mortex is een mooi stucwerk van erg hoge kwaliteit. Beal Mortex is geschikt voor badkamers doordat dit stucwerk waterdicht is.
Wat voor stucwerk u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u tevreden kunt zijn over het resultaat. Het zal u verbazen hoeveel mooier een woning eruit kan zien als deze goed gestuct is. Wij vinden goede communicatie met onze klanten een belangrijk punt, u kunt dus altijd contact met ons opnemen voor vragen.

Contact opnemen

Informeer gerust naar de mogelijkheden. We helpen u graag door middel van een persoonlijke kennismaking.