Glanspleisters

middelen. Hierbij kunt u denken aan: Brander, Stucco en Frescolori. Doordat wij met deze middelen werken, kunnen wij u garanderen dat uw wand er zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien. Wanneer er voor de Frescolori glanspleisters wordt gekozen, dan kiest u voor een uniek product. Dit product is namelijk gemaakt op basis van 100% natuurkalk. Met Frescolori is het mogelijk om bijzondere resultaten neer te zetten. Zo zijn de resultaten met Frescolori heel divers. Wat u ook in gedachte heeft, met deze kalkpleister kan het. Of u nou op zoek bent naar een betonlook of naar echt Italiaans pleisterwerk, het kan allemaal.

Als u wilt dat uw wand een traditioneel stucco-effect krijgt, dan kunt u kiezen voor Brander Stucco. Dit middel is makkelijk te verwerken en alternatieve effecten zijn ook mogelijk. Net als bij de glanspleisters van Frescolori zijn deze ook alleen van toepassing op het binnen stucwerk. Buiten dat is er maar liefst keuze uit 54 kleuren, hierdoor is er veel mogelijk. Doordat wij met deze middelen werken, kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Contact opnemen

Glanspleisters van top kwaliteit.

Wij werken alleen met middelen van top kwaliteit, vandaar dat wij met bovenstaande middelen werken. Hierdoor kunnen wij de klant garanderen dat wij de opdracht naar wens kunnen afronden. Wij leveren kwaliteit, wij kunnen ons werk dan ook oprecht vakmanschap noemen. Echter werken wij altijd voor hele scherpe prijzen. Bij ons kunt u dan ook profiteren van een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mocht u vragen hebben over deze producten of over een van onze diensten dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wij hopen dan ook graag van u te horen.

Contact opnemen

Informeer gerust naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder door middel van een persoonlijke kennismaking.